Sähköpostiosoitteilla on kysyntää. Outoja yhteydenottoja, jänskättää, realistisella tavalla. Täytyy tehdä rästityötä, jota on pitänyt tehdä koko kesä, mutten ole juuri tehnyt.

Surffaillessa törmää kaikenlaiseen jänskään. Jeesus faneille vinkkinä tämmöinen sivusto, hi!

 

873514.jpg

Jos ole ystäväni ja sairaana, lähetän sulle paljon ajatuksia: parane pian, joskus sairastaminen on hyvästä! Lepoa ja teetä ja suukkoja!

 

Itse kuukahdin perjantaina verenluovutuksen jälkeen baaritiskiltä kanveesiin. Nousin kuitenkin liian aikaisin ylös ja pyörryin uudesti. Siinä vaiheessa suunnitelma lähteä kaljottelemaan ja laulamaan karaokea  siskosen kanssa kaatui mukana. Kolmannella kerralla kutsuivat ambulanssin: voi miten komea se toinen pelastuslaitoksen poika olikaan (syvä huokaisu). Hassua kyllä sydänäänet palautuivat normaaliin uomiin ambulanssin sisällä. Veivät ne minut kuitenkin tiputukseen toviksi. Viikonlopun paiskin silti töitä. Huipatessa otin varovasti.

Oletko koskaan pyörtynyt?

Minä vain kerran aikaisemmin, joskus teininä. Kaverin äiti pisti gammaglobuliinit kun lähdettiin baltiaan huonoihin hygienioihin. Löysin itseni kissanruokakupista. Piikki oli aikamoinen.

Nyt meni taju siis kolmesti. Nestehukkaa, oli ilmeisesti jo ennen sitä luovutusta, vaikken sitä tajunnut. Kolmannella kerralla jäin sellaiseen hassuun rajatilaan toviksi. Ei ollut ihan maailma sellainen kuin pitäisi. Näin kaiken impressionistisena maalauksena, se oli kaunista. Tajunnan palatessa hiipi rauhan tunteen tilalle pelko...

Kummia tuulia puhaltaa, syystuulia, raikkaita, muttei niistä oikein tiedä, hmmmmmmmm. Jäämme seuraamaan tapahtumien kulkua.

p.s. Rakastan taas.