Wtd-listalla olisi tänään 1)tuhannen työpaikkaruinauksen lähettäminen asianosaisille, sekä 2) sen kaiken jo kirjoittamani muokkaus ja edelleen lähettäminen asianosaisille, mutta koska lomailen ja saan tehdä mitä oikeasti haluan, vastaan mielummin Meemiin, joka löytyi Planetaariosta, joka löysi sen luojaltaan Metrin pätkästä ratakiskoa.

1. Mihin edellinen suhteesi kariutui? Tässä välissä oli pari yritelmää, mutta ehkä edelliseksi oikeaksi suhteeksi lasketaan nytten sitten se Exä. Kliseisesti: Kasvoimme erilleen. Minä viipotin vuosikasvustoissa valovuosia toisessa suunnassa, kun hän otti elämää varmanpäälle ja mietti eläkesäästämistä. Oikeasti, näin jälkeenpäin Minä olin se, joka olin kesken ja kaipasin kypsymistä. Ja kun olen tovin kypsynyt, sisäisesti saavuttanut vuosikasvustoni, on hän edelleen siellä minne hänet jätin.

Se Müncheniläinen basisti jäi, kun huomasin olevan oman ikäisensä, eikä se kolmekymmenluvulta karannut herrasmiäs jota esitti.

2.Koska viimeksi poistit karvoja vartaloltasi. Häpeäkseni tunnustan siitä olevan toista viikkoa. Tänään aion mennä uimahallille, joten karvoja poistetaan ennen julkista näyttäytymistä...

3. Mitä teit klo 8 tänä aamuna? Nielaisin Berocca-tabletin ja hoputin Suurta rakkautta pukemaan: "pistäs ny vauhtia, että saat hoidossa aamiaisen"
 
4. Oletko hyvä matematiikassa? Maol-taulukkoon en ole vilkaissut sitten kirjoitusten. Väitän olevani niitä loogisimpia ihmisiä ja pidän kovasti musiikista -matematiikkaa nuokin.

5. Mitä muistat omasta vanhojen päivästä? Luokan tekopirteän Bitchin vihaisen mulkaisun, kun olin varannut komeimman pojan parikseni jo vuotta aikaisemmin. Hän joutui tyytymään päätä lyhyempään vanhaan ystävään, joka ei edes opiskellut koulussamme tuolloin. Moni nykyään komea oman koulun poika jäi ilman paria.

Huomasin ensimmäisen kerran olevani kaunis *ujo hymy*

6. Onko kukaan sukulaisistasi tai esi-isistäsi kuuluisa? Yksi pyöri Helismaan porukoissa ja päätyi tuo laulamaan ruma-rillumareitä yhteen SF-filmiinkin aikanaan. Emme koskaan tavanneet.

Avioliitosta jäi sukunimeen roikkumaan kuuluisaa rättinimeä.

7. Oletko ottanut opintolainaa? Kyllä, liikaa, ja käytin kaiken matkusteluun. Elin puoli vuotta Irlannissa, käväisin useammin Ranskassa, New Yorkissa ja Roomassa. Kannatti.

Nyt elän tuolla avulla.

8. Mitä posteljooni toi viimeksi? Kirja-ale läpyskän ja Kirkkojakaupungin, joka on ryhtynyt onnelliseksi ja tylsäksi lehdeksi. Pääkirjoituksessa Simola väittää kristinuskossa olevan munaa, mutta sitä puuttuu omasta lehdestä... Tylsää!

9. Montako erilaista juomaa olet juonut tänään? Jääteetä (oma sekoitus), pikakahvi, Herrgårds-vettä. Faija tarjos kaljaa, ei kehdannut yksin ottaa, kieltäydyin, ettei sen tarvitse heti mennä ostamaan lisää.


10. Jätätkö puhelinvastaajaan viestejä? Ainoastaan virallisia, tai Hänelle, koska muuten hän unhoittaa soittaa takaisin.

11. Kenelle menetit konserttineitsyytesi? Chuck Berrylle, sinä kesänä kun aurinko pimeni aamun sarastaessa. Tammisaaressa Faijan kanssa. Ei tullut soittamaan encorea, me tiedettiin se ja päästiin lähtemään ennen ruuhkaa.

12. Kirjoittaisitko hiekkarannalla nimesi hiekkaan? Tuskin, kirjoittaisin jotain muuta...

13. Mikä on kivuliain toimenpide, jota olet joutunut kokemaan hammaslääkärissä? Juurihoidon puudutuksen vaikutus ei mennyt siihen hermoon asti. Pienellä teräsviilalla hampaan sisutan rassaaminen tuntui aika viheliäiseltä.


14. Mitä löytyy kotisi takaovelta? Minulla ei ole takaovea. Parvekkeella on pleksit, jotka nyt rämisevät ihanasti myrskyssä.

15. Onko suunnitelmia perjantai-illalle? On, joko taidenäyttelyn avajaiset, tai sitten mennään Hänen kanssaan Peikkometsään.

16. Pidätkö siitä, millaiseksi merivesi tekee hiuksesi? En muista...

17. Söisitkö yksin juhlapussillisen sipsejä? Kyllä. Olen ruokanarkomaani. Nyt jonkinmoista painonpudotusta yrittäessäni tekee mieleni noita pirun Souercreamatonionraksuja, grrrrrrrrrr!

18. Oletko koskaan käynyt planetaariossa? Oi, olen. Suuri Rakkaus kuuluu Ursaan. Peikkometsän pihalla on maailman ihanin taivas lokakuisina iltoina.

19. Käytätkö kylpypyyhettä useammin kuin kerran, ennen kuin se menee pyykkiin? Mistä muistuikin, että täytyis varmaan ostaa uudet hammasharjat ja vaihtaa pyyhkeet.

20. Mainitse muutama asia, joka saa sinut innostumaan. Elvis, valomiekkailu, kun tulee se tunne kirjoittaessa, että aika katoaa.

21. Nimeä lempivanukkaasi. Jacky. Se maitosuklaa.

22.Kuvaile avaimenperääsi. Limen vihreä samettinen Tupperware-nalle, mahtuu juuri nyrkkiin, kun kovasti puristaa.

23. Missä säilytät kolikoitasi? Lompakossa, ei ole varaa säästää yhtäkään...

24.Koska viimeksi puhuit suuren yleisön edessä? Joulukuussa, jos luokkahuoneet lasketaan, jos ei niin viime kesänä.

25. Millaisen talvitakin omistat? Liian ison vaaleansinivalkean laskettelurotsin. Pukeudun siihen vasta äärimmäisessä hädässä julkisesti.

26. Millainen sää oli lakkiaispäivänäsi? Aurinkoista ja hiukan hellettä. Viskoosimekko tuntui vilpoiselta ja sen hyväily reisiä vasten ihanalta...