Mikä on ystävyyden ja parisuhteen ero?

Minusta tuo yllämainittu, niin julmalta kuin se kuullostaakin. Parhaiden tyttökavereiden kanssa se on toiminut aina kun ollaan rimpsalla oltu. Turha siinä on jäädä vierestä katselemaan ja mököttämään, kun ystävätär on saamassa ja minä en.

Parisuhteessa on toisin. Silloin hyve on päinvastainen, on tärkeää huolehtia ensisijaisesti toisen orgasmista. Narsismi on sitä, että ottaa tarjotun vastaan ja silti pitää huolta vain omistaan. Ei sekään toimi...

"Ja minä itse, miksi näitä mietin..."

Ei mitään hajua. Taisin vain päästä kirjoittamisen makuun, kun pohdin minuuttani korkeammalle taholle kirjelmässä, jotta työsuhde toteutuisi *sellainen loputtomasti silmää iskevä hymiö tähän kohtaan*

Runoilija otti yhteyttä ja jaarasimme webissä tovin. Lahjoitin hänelle MattiJohannesta ja hän tykkäsi ja tunsi Ultramariinin ja olen hiukan enemmän taas sanaton. Onpas mukavaa. Ja kohta paikalle pyyhältää pitkänhuiskea Hän, jonka kanssa syvennymme Streepin Merylin viimeisimpään näyttelijäsuoritukseen ja syömme pääsiäisestä rääppeiksi jääneitä suklaamunia.

Täydellisen elämäni ja asuntoni pilaa vain pakastimesta tulvahtava mädän tuoksu. Se on saatana homeessa! Emme suosittele pakastimen sulattamista ovi kiinni!!!

Pus kaikille uusille tilaajille *tähän sellainen mahdottoman leveä hytkyvä valkohampainen hymiö*