Pitkällisen puhelun päätteeksi sain purettua oman turhautumiseni Hänelle... Ehkä tämä vielä onnistuu, näin pitkällä en ole koskaan ollut. Ainakin Tahdon, että asia onnistuu, jollain tavalla, vielä. Aika näyttänee lipsuuko ote liiaksi ja millä vinssillä sen kirveen sieltä kaivosta nostaa.

Olen kasassa.

Tämä tauti on paskamainen. Pakottaa lepäämään, kun ei jaksa, niin ei jaksa.

Harjoittelu alkoi eilen. Pientä kireyttä ohjaajien välillä havaittavissa, pientä vain, ja sekin saattoi johtua vain siitä, että oma ohjaajani ei ehtinyt syödä. Kamalasti kaikkea palaveraamista, mutta eiköhän tästä selvitä... tai ensin tästä taudista kiitos! Päätin olla sairaana tänään ja vetäytyä pakollisesta päivänavausryhmänohjauksesta ja näytelmäspektaakkelista... Kuullosti muuten kivalta ja hienolta, mutta jäi epäelväksi mitä siitä hyötyy. Ajallisesti ei ole kellään varaa tehdä työtä spr:lle.

Laitan tänään kolme hakemusta eri puolille pääkaupunkiseutua siihen alkuperäiseen ammatinvalintaani liittyen. Hullu taidan olla, mutta ei sitä mitään voita, jos ei kokeile ja kyllä ne elinikäiset edut olisi kiva saada kaulukseen. Shau-ma-mal!

Menen suihkuun. Lupasin viedä Suuren rakkauden Mäkiselle lääkärin jälkeen. Postissa odottaa jokin isokokoinen paketti. Olenkohan unohtanut jotain mitä olen tilannut... Oma ylläri, hi!