Tänään en meinannut päästä sängystä ja soitin Hänelle ja kakistin lopulta sen mitä pitääkin, nielin pikkutytön minussa ja kerroin, että kaikki syytökseni Hänelle ovat vain omien tuntojeni siirtoja häneen. Jos olen oikein, oikein, rehellinen roikun tässä pettymyksessä siksikin, että toivon sen olevan vielä totta. Totuus on raakaa.

Kuten ristiinnaulitseminen. Jokainen roikkuu ristillään ja taistelijat siinä lopulta pysyvät.

On ihmeellistä tuntea oikeasti sydämessään, ettei lopulta kuitenkaan koskaan ole yksin. Haluaisin sen kaikkien ihmisten sydämeen, mutta tiedän, etten voi sitä sinne millään sanalla laittaa, se sana on jonkun muun luona. On kai kyse siitä, että on avoimella sille ja sen kuulee. Minä olen kovinkin rationaalinen ja järkevä ihminen ja silti Näen, jotain sellaista mitä tunnen ettei kaikki näe. Sillä kielellä olisi helppo puhua, mutta siitä saa hurmoken leiman. Pysyn siis mystikkona ja jaan kokemustani itseni kautta. Kokemusta ihmeen läsnäolosta tai sitten eetteripyörteiden sattumista.

Soitin toisenkin puhelun. Sovin ensi viikon muutosta edellisen asukkaan kanssa. Herra 57 vaikutti aluksi kovin töykeältä ja vetosi vihaisesti jopa siihen että säännöissä sanotaan ettei avaimia voi noin vain luovutella. Näppärällä ihmistuntemuksella (nyt en ylpisty, mutta kuitenkin) hymyn voimalla, jollain ihmeellä setä söi puhelun lopuksi kädestäni.

kaikki tahtoo rakastaa

kaikki tahtoo olla tärkeitä

Muuttoaikataulun selkiytyminen helpottaa hiukan sitä painetta, jota luon itsessäni sillä että sen sijaan että tomisin, murehdin kaikkea sitä mitä täytyisi tehdä. Saa-ta-na! Olkapäätä kaipaan, menen äitin luo maustamaan salaatin kyynelillä.

Älä huoli Ihanainen, minä jos joku ymmärrän ja annan tilaa, etten vahingossakaan oksentele pöydällesi, sille jossa rakentuu jotain merkittävää. Ja käsittämättömällä tavalla oma prosessini kulkea kärrypolkua kanssasi, käsi kädessä, jos sallit?

Ikuista viisautta:

Simon&Garfunkel: The Boxer

"In the clearing stands a boxer, and a fighter by his trade
And he carries the reminders of every glove that laid him down or cut him
til he cried out in his anger and his shame
I am leaving, I am leaving, but the fighter still remains"

-niinpä!