Ostin viimeisillä pennosilla sisustustyynyjä.

Kasasin poikasen huoneeseen pari Ikea-tuotetta. Olen haka kokoamaan niitä. Aikoinaan avioelämäni viimeiset kuukaudet vietin kasaillen Ikea-kaappeja ja Ikea-keittiötä, jotta yhteiselämämme luonnistuisi. Jännetuppi äityi, tuli ero.

Ikeallakin voi pitkittää parisuhteen kuolemaa. Projekteilla voi. Sisustaminen ja remontointi ovat sellaisia.

Nyt nautin, että voin ostaa sisustustyynyjä viimeisillä pennosillani jos haluan, keneltäkään mielipidettä kysymättä, kenenkään kanssa väreistä ja visioista neuvottelematta. Nautin, kun saan kasata Ikea-tuotteen itselleni, poikaselle, omaan kotiin. Nautin Saatana!

Pitkänhuiskea tunsi eilen käydessään lievää pettymystä, kun ei ehtinyt kasata tuotteita vaativaan aikatauluuni: Heti. Ja siten menetti sen hetken tuntea itsensä miehekkääksi. Lohdutin toteamalla, että minulle Hän on jo miehekäs kyllä.

Sisustustyynyt meinasivat kaikki olla vihreitä. Pinkki poistui väkivaltaisesti ovistani menneen kevään aikana. Taannuin hieman. Puolet tyynyistä ovat kanervan väristä hentoa lilaa... Asioita vielä läpikäymättä, koska se nautinto valita Omat Tyynyt, kasata omat huonekalut -on suuri.