Viimeiset panokset olkaa hyvä!

Käväistiin (lue: koko päivä) poikasen kanssa Linnanmäellä. Onneksi tuo on vielä sen verran arkajalkainen, ettei tarvitse mennä mihinkään "Tulirekeen" tai "Kirnuun" tms. muuhun mahanvellottimeen, vaan hittejä on "Monoraili" ja se vanha kunnon "Karuselli". Siskon kanssa käväisin katsomassa jarrumiehiä: On ne ihania, Hi!

Voi kun meillä oli hauskaa! Sinne tosin täytyy mennä asenteellä, ettei ole pikkurahasta puutetta. On meinaan menty joskus säästölinjalla ja tuloksena on ollut vain hammasten kiristys ja tuhkan päälle sirottelu ja mutruiset huulet.

Voi kun meillä oli hauskaa! Vaikka 20€ sijoituksella erinäisiin peleihin saldona oli lopulta 300g karkkia. Narunvedossa voittaa aina! -ylläripylläri! Sijoitimme Lastenpäivänsäätiölle sitä kautta 16€, saimme: jonkinmoisen päiväkirjan, kumisen ilmapumppu lepakon, katuliituja, piirtolevyjä eläinaiheilla, muovisia seinälokerikkoja joihin voi laittaa vaikka valokuvia sekä raaputuskuvasetin. Poikanen sanoi olevansa niin sekaisin, kun sai niin paljon "palkintoja" ja nukahti onnellinen hymy huulillaan.