Valokala oli lainannut tämän toisaalta ja minä häneltä. Mukava tapa nollailla, ennen sitä kossuvissypäissä tapahtuvaa rakettien kauneuden unohtamista...

1. Mitä sellaista teit vuonna 2006, mitä et ollut tehnyt koskaan aiemmin? Kirjoitin kirjan, tosin se etsii vielä kustantajaansa (mikä on tuo tarve sitä selitellä, Kirja on kirjoitettu, kun kirjailija on niin itse sanonut ja Minä Olen!) ja tosissani riemuitsin uudesta opiskelusta. Näin monta asiaa uusilta kulmilta, voisi sanoa, että kokonaisuudessaan tapani ajatella ja maailmaa tarkastella on sellaista mitä ei ole aiemmin tullut tehtyä.
2. Piditkö uudenvuodenlupauksesi, ja teetkö enemmän ensi vuodelle? Enpä tainnut pitää, kun en muista ;) en tee enemmän, jokaiselle päivälle riittäköön omat huolensa.
3. Synnyttikö kukaan läheisesi? Oi Kyllä, suuren surun kanssa eli tuo tovin, mutta se suru iloksi on muuttunut.
4. Kuoliko kukaan läheisesi? pala minusta vain, lopullisesti, se on kaikille helpotus -sanoo sydämeni parlamentti.
5. Missä maissa kävit? Voih, vain Virossa ja Englannissa.
6. Mitä sellaista haluaisit vuonna 2007, jota puuttui vuodesta 2006? Varmuutta tulevasta, vaikken kuitenkaan...
7. Mitkä vuoden 2006 päivämäärät tulet aina muistamaan ja miksi? Kun kohtasin Hänet, siksi *arvoituksellisesti hymyellen*
8. Mikä oli suurin saavutuksesi tänä vuonna? Henkinen kasvu, jälleen ja se Kirja ja se että ne toiset kirjat, ne edistyivät nekin, ainakin ajatukset... Hukkasin arkuuteni ja hyppäsin Idols-kisan pyörteisiin kahdeksi tunniksi, se oli hauskaa...
9. Mikä oli suurin epäonnistumisesi? Todeta, ettei se Työ, ettei se niin vain löydy. Toisten ja itseni Toisen silmissä varmaan työttömyyden aika, muttei sekään enää, etenen.
10. Kärsitkö sairauksista tai vammoista? Ah, syksyllä iski stressipohjainen piikki kantapäähän ja se pitkittynyt flunssa, se oli ikävä. Ainiin, keväällä oli oksennustauti yhden miehen poiston yhteydessä.
11. Mikä oli paras asia, jonka ostit? Pinkit Dr.Martensin bootsit Lontoosta

12. Kenen käytös herätti hilpeyttä? Pääministerin
13. Kenen käytös masensi? Pääministerin... ja Ohjaavien opettajieni, tappoivat iloa, ehkä vain siksi, että omansa jo kadonnut. Katkeruus on julmaa, kun sen kohdistaa toiseen. Anteeksi annettu, myös itselle.
14. Mihin käytit suurimman osan rahoistasi? Kaltsutteluun ystävien kanssa...
15. Mistä olit oikein, oikein, oikein innoissasi? Rakkaudesta rinnassa, kaikesta kauniista -etenkin kesällä pysähdyin luonnon ääreen sanattomana, taivaanrannat: Alkukesän auringonlasku, hänen kanssaan kalavesiemme rannoilla ja se virkistävä herääminen auringonnousuun, kun istuimme mökin pihalla vällyihin kietoutuneena. Samoin olimme puetut, kun tiirailimme lokakuun yönä tähdenlentoja ja tähtikuvioita. Ja ne revontulet siinä kesän lopulla, joiden ilmestymisen jaoin Hänen kanssaan pimenevässä illassa Kiasman nurmikolla, kun se kesän viimeinen piknikki venyi yöhön.
16. Mikä laulu tulee aina muistuttamaan sinua vuodesta 2006? Egotrippi: "Vielä koittaa uusi aika, vielä sinut huomataan." Ja repertuaariini lisäsin Eino Leinoa: "Höyhensaaret" on ollut menestys.
17. Viime vuoteen verrattuna, oletko:
a) onnellisempi vai surullisempi? Oih, käsittämättömän paljon onnellisempi. Olen löytänyt salaisuuden, palasen rauhaa...
b) laihempi vai lihavampi? Heh, Luojan kiitos olen pysynyt näissä mitoissa...
c) rikkaampi vai köyhempi? Heh, yhtä köyhä kuin ennenkin, hyvä niin.
18. Mitä toivoisit tehneesi enemmän? Kirjoittanut ylös, esimerkiksi jokaisen kohtaamani ihmisen haikuja, nyt toivon vain, että aivosolukko ihmeellisyydessään on sen kaiken tallentanut palattavaksi.
19. Mitä toivoisit tehneesi vähemmän? Stressannut olemattomasta, kiireestä. Alkuvuodesta olisin voinut kipuilla vähemmän turhan rakkauden perään, toisaalta ilman sitä kaikkea, en olisi nyt tämä Minä...
20. Kuinka vietit joulua? Perinteisten kaavojen mukaan. Perheen, Suuren rakkauden ja Hänen kanssaan.
22. Rakastuitko vuonna 2006? Kyllä!
23. Kuinka monta yhdenyön juttua? ootas.... ei oikeastaan yhtään enää, koska ne turhatkin tapasin toisenkerran kaikki *vieno hymy*
24. Mikä oli suosikki tv-ohjelmasi? Deadwoodia on tullut vahdattua ja tunnustan koukkuuntuneeni BB:iin
25. Vihaatko nyt ketään, jota et vihannut viime vuonna tähän aikaan? Lähellä kävin vihani kanssa, silti En!
26. Mikä oli paras lukemasi kirja? Oh, löysin Coelhon rytinällä, ne kaikki, ehkä tämä Pyhiinvaellus kosketti eniten. Bulgagovin Saatanan saapuminen Moskovaan oli ihanan lainen myös. Nyt nautin Tervon uutta, siinä on runoa sanansäilä.
27. Mikä oli suurin musiikillinen löytösi? Egotrippi vanha tuttu... Von Herzenin poijjaat! Eino Leino Vesa-Matin tulkitsemana jatkoi voittokulkuaan myös ja Oih ja Voih kaikkein suurin Johnny Cash!!! sekä Gnarls Barkley kului lähes puhki.
28. Mitä halusit ja sait? Rakkautta itkin, itken edelleen ajoittain.
29. Mitä halusit muttet saanut? Työtä, mutta halusinko sitten oikein kovasti, koska ei se harmita?
30. Mikä oli suosikkileffasi tänä vuonna? Liikkuva Linna.
31. Mitä teit syntymäpäivänäsi ja kuinka vanha olit? Viikkoa ennen hukuin Lontooseen, varsinaisena päivänä yritin Idoliksi, täytin kolmekymmentä.
32. Mikä yksi asia olisi tehnyt vuodestasi mittaamattomasti tyydyttävämmän? lottovoitto
33. Kuinka kuvailisit henkilökohtaista pukeutumiskonseptiasi vuonna 2005? musta, uudella voimalla Cashin innoittamana. Punainen syventyi sävyltään pinkkiin ja ajoittain jopa okraan.
34. Mikä piti sinut järjissäsi? Suurin Rakkaus
36. Mikä poliittinen asia herätti eniten mielenkiintoasi? Pääministeri, ei vaiskaan. Lähi-idän toivottomuus sai surulliseksi...
37. Ketä ikävöit? Suurta Rakkautta, kun ei ole luonani.
38. Kuka oli paras tapaamasi uusi ihminen?
HÄN! ja Hänen ystävänsä Huikea Tyyppi, katseittensa viisaus Ihme.