On tovi päivityksistä, mutta aloitan ensin tästä nollausreissusta. Oltiin siskon kanssa Münchenissä:

lähtö pe klo ~13.00. Lentokone muuten hiljainen, siskon suu käy tauotta. Oli ostanut iltikset ja seiskan matkalukemiseksi. Ei hallitse sisälukutaitoa.

pe klo.16 keski-Eyrööpän aikaa. Hotelli, majoitus ja meikin tarkistus. Syömään ja juomaan ja shoppaamaan.

pe klo 16.30. Jumitamme ostoskadun kalleimpaan ja vanhimpaan biergarteniin. Sisko tilaa tuskailun jälkeen makkarakimaran -maksaknöödeli jää syömättä. Weinshorlea kuluu sitäkin reippaammin. Tilaa vastusteluistani huolimatta meille kolme palaa kakkuja jälkkäriksi -toteamme saksalaisten osaavan tehdä kauniita kakkuja, maku olisi jo liian vaikeaa saada kohdalleen.

pe klo. 19. Pienessä tuiskeessa menemmä katsastamaan jos Mariankirkko olisi auki. "siis aivan pakko mennä sytyttää kynttilä, kun aina teen sen kun oon täällä". Kirkko on kiinni, mutta onneksi vieressä on toinen terassi.

pe klo.21. Vien siskon jonnekkin muualle kuin edellisen paikan vieressä olevaan Irkkumestaan, kun kerran saksassa ollaan. Päädymme italialaistyyppiseen viinipaikkaan, jossa soi ooppera. Siskolla on taas nälkä, vetoaa tupakkalakkoonsa.

pe klo 23.30. Toteamme paikan kalliiksi ja päädymme sittenkin sinne Irkkubaariin missä aina olemme.

la klo 01.00. Varmistamme, että huomenna on sitten suuri shoppailupäivä ja että olisi hyvä mennä aikaisin nukkumaan, että huomenna sitten jaksaisi shopata...

la klo 02.00. Sisko tilaa kolmannet vodkapaukut tuplana sopivasti juuri ennen pilkkua. Väki vähenee, menojalkaa vipattaa. Pöytään on jumahtanut kanssamme nuoria Itävaltalaispoikasia...

la klo. 03.00. Otettiin poikien kanssa taksi Itään, missä eräällä bilekadulla on Irkkubaari auki niin kauan kuin asiakkaita riittää. Poikien nuoruus paljastuu, he jakavat taksimaksua viiteen pekkaan: Maksamme siskon kanssa kiltisti oman osuutemme 2 x eurokuuskytsenttii.

la klo. 03.30. Loistavaa yhteistyötä. Sisko tilaa toiselta puolelta baaria samanaikaisesti vodkaa, kun minä meille siidereitä. Poikien silmät loistaa ymmyrkäisinä.

la klo 03.31. Pojat paljastuvat minua kymmenen vuotta nuoremmiksi. Siskon siideri menee väärään kurkkuun.

la klo. 03.35. Olemme eksyttäneet Austrian noin kymmenen neliön kokoisessa baarissa. Puistelemme päätä, kun kyselevät meiltä haittaako meitä jos notkuvat siinä lähellä. Istumme selin ja olemme puhuvinamme jostain...

la klo. 04.00 Sisko on iskenyt silmänsä poikaan, joka näyttää minusta homolta.

la klo. 04.20. Sisko tilaa, siitä huolimatta, että janoan vettä, meille tuplavodkia ja siidereitä.

la klo. 04.50. Tiskillä on kolme iskemätöntä puolen litran Magnersia. Tavaan siskolle, että "ota mulle VET-TÄ!!!" Sikso tilaa kaksi tuplavodkaa ja kaksi puolen litran Magnersia.

la. klo 05.00 Ilmoitan lähteväni kotiin. Sisko ilmoittaa jäävänsä, koska haluaa suudella sitä homon näköistä poikaa.

la klo 05.00. Marssin ulos baarista ja Austria-poikien delegaatio lupailee täksi illaksi jotain yhteistä kivaa. olivat saaneet jossain välissä siskon numeron.

la klo. 05.10. Palaan sisälle ja ilmoitan uudestaan siskolle lähteväni hotellille. Sisko juttelee homon näköisen pojan kanssa.

la klo 05.20. Marssin ulos baarista ja Austria-poikien delegaatio kyselee mitä me haluttaisi illalla sitten tehdä. Väistän kysymykset taiten. Shau´ma´mal.

la klo 05.45. Palaan sisälle baariin hakemaan siskon hitoilleen sieltä, koska muistan että huomenna on suuri shoppailupäivä, tai siis tänään, ja että sunnuntaina ei kaupat ole auki. Löydän siskon suutelemasta sen homon kanssa. Tuijotan heitä tovin toiselta puolelta baaria, kunnes sisko huomaa minut ja nousee baarijakkaralle seisomaan ja viittilöi käsittämättömillä ja ei kovin hallituilla käsimerkeillä, että "mene vaan, minä pärjään ja että soitellaan".

la klo 07.30. Seison yöpuvussa jo kerran silmiin sulaneet maskarat silmillä pensionaatin alaovella ja odottelen että sisko suvaitsee saapua. Oli soittanut kymmenisen minuuttia aikaisemmin ja sanonut olleensa siinä ovella jo tovin.

la klo 07.35. Ilmoitan siskolle lähteväni shoppaamaan puolen päivän aikoihin. Hän kertoo katkerana, että se poika jonka kanssa pussaili olikin homo ja sammuu kengät jalassa.

...jatkuu

608683.jpg